Det är viktigt för oss att vara transparenta med hur vi hanterar information som hanteras genom webbutiken.

Vi sätter säkerheten först! Dina personuppgifter är trygga hos oss. Vi gör vårt allra bästa för att skydda dina uppgifter och använder säker teknik och stränga rutiner för att skydda dina personuppgifter från obehöriga.

Vi värnar om din personliga integritet och det är vår målsättning att följa gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Genom att godkänna policyn på denna webbplats i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Vi delar eller säljer aldrig din information till någon annan part.

Style of Beauty får information om dig som besökare på 3 sätt; Automatiskt, via registrering av Nyhetsbrev och registrering vid Köp och Mitt konto.

Mer info följer här nedan tillsammans med en förklaring på vad Cookies är.

Automatiskt via Cookies

Vi använder cookies, pixlar och taggar när du besöker vår hemsida för att kunna förbättra din upplevelse och göra den mer personlig, till exempel genom att rekommendera produkter vi tror att du skulle kunna vara intresserad av.

När du besöker vår hemsida blir du tillfrågad om du accepterar Cookies. Dessa ”kakor” sparar information om vad du besökt och hur du interagerat med vår sida. Detta ger dig en bättre upplevelse på webben och gör att du slipper fylla i t.ex formulär igen.


Style of Beauty arbetar också med tredjepartsannonsörer (Google) som använder kakor och annan teknik för att kunna erbjuda mer relevant reklam på Internet. Annonsörerna använder då icke-personlig data om dina online-aktiviteter för att anpassa reklamen. De har aldrig tillgång till dina personuppgifter.

via registrering av Nyhetsbrev

När du väljer att börja prenumerera på Style of Beauty’s nyhetsbrev så sparar vi enbart din e-postadress. Vi kan inte länka den till ett namn, en adress eller dylikt.

Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet genom att klicka på länken för detta ändamål längst ner i nyhetsbrevet.


När du handlar hos oss medger du att vi får använda din e-postadress till att skicka dig vårt nyhetsbrev.

E-postadressen kan även i vissa fall användas för att skicka dig automatiserade e-postmeddelande som t.ex meddelar dig om vi sänkt priset på en vara du visat intresse för, eller ber dig betygsätta ditt köp hos oss.

via Köp och registrering av Mitt konto

När du handlar hos oss samlar vi in följande uppgifter om dig:

  • namn
  • postadress
  • mailadress
  • mobilnummer

Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna skicka dig de varor du har beställt.

Vi är dessutom skyldiga att spara uppgifter om vem vi gjort affärer med enligt bokföringslagen. Vi sparar även dessa uppgifter för att vid eventuellt reklamationsärende kunna gå tillbaka till dem och därmed kunna följa konsumentköplagen.

Uppgifterna sparas så länge dessa lagar kräver att vi gör det.


Väljer du att registrera ett konto hos Style of Beauty så innebär det att du medgivit att registrera dessa uppgifter. Detta konto kan raderas när du så önskar det.

Mer om Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats meddelas om cookies används.

När du besöker Style of Beauty sparas cookies på din dator.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies eller så att den informerar dig om en webbsida använder cookies.

Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen och inloggningen kräver cookies för att fungera. Du kan däremot titta runt i butiken utan att ha cookies aktiverat.