PRESENTTIPS TILL HONOM – Smycken & Accessoarer

Style of Beauty.se har en ”syskonsajt” som heter Style of Man.se  Den sajten har vi fyllt med smycken och accessoarer speciellt utvalda för män, killar och herrar!  Perfekt presenttips om du funderar på en gåva till din man / kille! På Style of Man.se finns massor med olika varianter av armband, halsband, ringar och accessoarer för olika stilar och humör! Det finns något för alla – allt ifrån klassiskt elegant till mer utmanande och coolt!

VÄLKOMMEN ATT HITTA NÅGOT TILL HONOM OCKSÅ!

Läckra - Klassiska - Unika

KLICKA HÄR FÖR > LÄCKRA RINGAR I OLIKA MODELLER & FÄRGER

Style of Man.se hittar du ringar som passar olika stilar och humör! Det finns ringar i klassiska eleganta modeller, till klackringar och mer coola och tuffa ringar. Något till alla!.

Klicka här för att se alla ringar!

Romantiska - Vackra - Tjusiga

KLICKA HÄR FÖR > LÄCKRA ACCESSOARER

Här hittar du läckra och snygga accessoarer som slipsnålar och manschettknappar mm. De finns också i olika utformningar och stilar så du alltid hittar något som du gillar!
Välkommen in och kolla på Style of Man.se!

Klicka här för att se alla accessoarer

Gnistrande - Unika - Vackra

KLICKA HÄR FÖR > HÄRLIGA HALSBAND I MÅNGA MODELLER

På Style of Man.se hittar du många supersnygga modeller av halsband till honom. Det finns klassiska stilrena länkhalsband till halsband som verkligen syns och är mer unika i sin stil. Du hittar alltid något halsband som passar oavsett stil och humör!

Klicka här för att se alla halsband! 

Unika - Snygga - Effektfulla

KLICKA HÄR FÖR > SNYGGA ARMBAND I MÅNGA VARIANTER

Du hittar här en stor variant på armband till honom. Allt ifrån stilrena länkarmband och läderarmband till armband med mer grym look. På Style of Man.se hittar du alltid något snyggt!

Klicka här för att se alla armband!

EN GÅVA TILL HONOM – Smycken & Accessoarer

Style of Man.se innehåller också smycken av olika prisklasser, olika material och ett brett utbud så du hittar det perfekta smycket till honom! Självklart finns presentaskar där med som passar till honom och den gåva du tänkt dig. Här ovanför har du länkar in till Style of Man.se där du ser exempel på armband, halsband, ringar och accessoarer.
Välkommen att utforska våra smycken!

FRÅN Style of Man.se

INSTAGRAM

TWEETS